Previous Next

Organizacija događaja/eventa i webinara - IT4events

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

NetPlanet sa ponosom predstavlja segment poslovanja - IT4events, koji predstavlja simbiozu velikog IT znanja sa bogatim iskustvom u video produkciji. Na tržištu prepoznati i iza sebe za kratko vreme imamo dosta uspešno realizovanih webinara, kongresa, konferencija...

NetPlanet event managment podrazumeva organizaciju događaja ( eventa ) koji treba da ostavi dobar utisak na vašu publiku, klijente bez obzira da se li se nalaze na licu mesta ili će događaj gledati putem video prenosa u realnom vremenu (stream).

NetPlanet sistem "ključ u ruke" može organizovati kako webinare i događaje manjeg obima, tako i veće događaje za obeležavanje jubileja, promociju brenda, lansiranje novog proizvoda, konferencija, stručnih skupova i sl.


- Realizacija rasvete i tehnike, obezbeđenje i brifing scenske režije

- Osmišljavanje i realizacija scenografije prostora, uređenje enterijera i brendiranje prostora, dizajn i produkcija grafičkih rešenja za grafičke elemente koji su sastavni deo scenografije prostora

- Svi rekviziti i logistika za opremanje prostora

- Izrada video zapisa (filmova) i montaža o svim primaocima donacija u trajanju svakog filma pojedinačno do 3 minuta. Snimanje van teritorije republike srbije.

- Dizajn, priprema za štampu i štampa lifleta na kome su gosti bili upoznati sa sadržajem događaja, spiskom učesnika, obrazloženjem nagrada itd.

Ukoliko je potrebno da snimite neki sadržaj koji će kasnije emitovati, ili organizovati webinar koji se prenosi u realnom vremenu (web stream) na raspolaganju vam je i naš studio u kojem se može snimiti webinar sa istovremenim učestvovanjem do 6 učesnika + moderator.

Za kratko vreme naš kvalitet je prepoznat, i ukazano nam je poverenje velikog broja kompanija i organizacija kakoNetPlanet vam može pomoći u:

    organizacija skupova,
    organizacija konferencija,
    organizacija kongresa,
    organizacija koncerata,
    organizacija manifestacija,
    organizacija festivala,
    organizacija modnih revija,
    organizacija tematskih zabava,
    organizacija seminara,
    organizacija sajmova,
    organizacija izložbi,
    iznajmljivanje studija za snimanje i live evente
    organizacija drugih vrsta događaja.