Izrada web aplikacija & b2b portala

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Upravljanje Vašeg poslovanja jednostavno i efikasno kroz sopstvenu aplikaciju koju možete koristiti sa bilo koje lokacije

Web aplikacije predstavljaju danas najpopularnija rešenja, jer omogućavaju da sa bilo kog mesta u svetu kontrolišete svoje poslovanje. Web aplikacije imaju različitu primenu i prave se prema potrebi svakog klijenta. Može se hostovati na javnoj mreži uz dodatne sigurnosne mere, ili lokalno, na serveru koji se nalazi u vašem preduzeću.

Vrtoglavi rast i razvoj web aplikacije trebaju zahvaliti činjenici da su dostupne u bilo koje vreme s bilo kojeg mesta, sa računara i moblinih uređaja. Osim toga, web poslovne programe nije potrebno periodično nadograđivati na svakom računaru, jer njima možete pristupiti na isti način kao svim ostalim internet stranicama uz pomoć web browsera.
Web poslovni programi pisani su upotrebom standarda definisanih od strane međunarodnih organizacija, što osigurava da se mogu koristiti na svim vrstama platofrmi. Sve što je potrebno je bilo koji web browser.
Web poslovni programi posebno su zastupljeni u korporativnom okruženju gde ih sve više kompanija koristi za upravljanje i obavljanje radnih zadataka. Korištenje web poslovnih programa omogućava lakšu organizaciju i izvođenje poslova unutar firme, oslobađa kompanije visokih troškova kontinuiranih dorada i izmena podataka.

Kontrola troškova, trenutno finansijsko stanje, interakcija sa klijentima, kontrola uvoza i izvoza, prikupljanje informacija sa različitih izvora su samo neka od mogućih rešenja koje se mogu napraviti kao web apllikacije.

B2B ( Business to business) portali predstavljaju vrstu web aplikacija koje omoćuavaju komunikaciju vaše firme sa klijentima. Klijenti, uz dozvoljen pristup, mogu od vas naručivati usluge i proizvode, kontrolisati svoju finansijsku karticu, imati kompletan pregled i istoriju poručivanja....

NetPlanet web aplikacije prilagođava vašim potrebama.

Najveći korisnici naših web aplikacija su Adidas i Reebok Serbia, UNDP ( United  Nations Development Programme), Nidda Verlag GmbH...