Cyber Security

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Sagledajte bezbednosne rizike vašeg poslovanja i onemogućite neovlašćeni upad u vaš sistem i obezbedite vaše podatke.


Razvojem informacionih tehnologija gde je svaka kompanija izložena rizicima da usled nebezbednog mrežnog okruženja u kojem vrši poslovanje, akcenat na bezbednostit informacionog sistema i podatka postaju prioritet.
Maliciozni softver koji vam može naneti veliku štetu brisanjem i kriptovanjem podata, neovlašćeni zlonamerni upad u vaš informacio sistem ugrožava tajnost vaših podataka. Zato je potrebno učiniti sve što je moguće kako bi se obezbedilo sigurno okruženje.

Netplanet vam može pomoći i ispitati ranjivost vašeg okruženja specifičnim testiranjem i predložiti rešenja kako bi što je bolje omguće zaštititi vašu računarsku mrežu.

NetPlanet vam može pomoći implementacijom  softverskih i hardverskih rešenja:

- Sophos
- Panda Security
- Barracuda
- Fortinet

Prodaja Fortinet rešenja

Fortinet proizvodi omogućavaju kompanijama najviši nivo zaštite od bezbednosnih pretnji i potpunu vidljivosti problematičnih komunikacija, bez obzira na lokaciju ili oblik infrastrukture. Iako je kompanija najbolje poznata po svom višestruko nagrađivanom Next Generation Firewall rešenju (NGFW), nudi i mnoge druge sigurnosne alate. Fortinet će vam omogućiti odličnu zaštitu vašeg sistema a prepoznatljivi su po intuitivnom interfjesu.

Prodaja Barracuda rešenja
Barracuda networks pruža rešenja zaštite i skladištenja povezana sa cloud-om. Moćno rešenje, povoljnije od mnoguih drugih rešenja a da kvalitetom ne zaostaje za njima je našla primenu u preko 150 000 kompanija u svetu.


Prodaja Sophos rešenja
Sohpos rešenja će vam omogućiti da zaštitite svaku krajnju tačku u vašem infomracionom sistemu. Zaštite vaš laptopd, desktop, server, virtuelni server, web i email saobraćaj uz rešenje koje na vrhu lestvice po pitanju efikasnosti zaštite kada su cyber security rešenja u pitanju.

Fortinet partner