Eksterna IT podrška

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Često se dešava da mala i srednja preduzeća ne mogu da opravdaju troškove formiranja sopstvenog IT odeljenja. NetPlanet je firma koja je spcijalizovana pružanje IT podrške u poslovnim okruženjima. Ne morate da razmišljate o plati sa porezima, godišnjem odmoru, bolovanjima, ukoliko je potrebno istovremeno  na teren izlazi 2 i više IT stručnjaka...
Godine iskustva iza nas, veoma odgovoran pristup, kratak odziv i činjenica da ni jedan klijent nije prekniuo saradnju sa nama  garantuje visok kvalitet naše usluge.
Redovno praćenje vašeg sistema, hardvera i softvera omogućava da u velikom broju eliminišemo pojavu ozbiljnijih problema.

NetPlanet ima dugogodišnje iskustvo u radu sa kompanijama koje imaju od 5 do 120 računara, multinacionalnim kopanijama, malim i srednjim preduzećima.
NetPLanet konstantno ulaže o obrazovanje svojih kadrova o novim tehnologijam, tako da u svakom trenutku možemo preporučiti najbolje IT rešenje za vašu firmu.

Prednosti NetPlanet IT podrške su:

    Kratak odziv na poziv
    Poslovanje sa multinacionalnim kompanijama ( samostalno održavanje i koordinacija sa regionalnom, centralnom IT podrškom...)
    24/7 monitoring servera i mreže
    Profesionalan pristup problemu
    Mogućnost pokrivanja više vaših lokacija istovremeno
    Rešavanje problema sa udaljene lokacije
    Sveobuhvatna podrška računara, računarske mreže, aktivne mrežne opreme (Cisco, Linksys, AT...), periferija, prilagođena da zadvolji zahteve svojih korisnika
    Fleksibilni ugovori ili pay as you go usluge
    Ekonomično za mala i srednja preduzeća
    Brza dijagnostika i brzo i efikasno rešavanje problema