O nama

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

NetPlanet je osnovan 2007 godine.


NetPlanet se bavi realizacijom kompletnih IT rešenja, projektovanjem, implementacijom i održavanjem računarskih sistema. Orijentisani smo na rešenja krojena po meri korisnika.
Prilikom planiranja IT rešenja, najviše pažnje polažemo  zahtevima klijenta uz neprekidan uvid u poboljšanje poslovnih procesa te ujedno i smanjene poslovnih troškova. Naši IT stručnjaci  imaju dugogodišnje iskustvo u održavanju računarskih sistema. NetPlanet prati nove trendove tehnologija i u stalnom je kontaktu sa svojim IT partnerima. Microsoft i Linux platforme na koje se oslanjamo i za koje pružamo usluge održavanja ujedno nude i rešenje za preduzeća svih veličina.


NetPlanet se pored održavanja računarskih sistema bavi i web programiranjem, i iza sebe ima veliki broj odrađenih projekata, od portala za multinacionalne kompanije do korporativnih internet prezentacija. Konstantno praćenje najnovijih trendova u želji da klijent ima sve beneficije koje nove web platforme donose.

I poslednja, ali ne i najmanje važna oblast u kojoj posluje NetPlanet je iznajmljivanje IT opreme: desktop i laptop računara, servera, štampača, projektora, televizora...