NetPlanet postao ovlašćeni zastupnik Pricer na teritoriji Srbije

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Pricer postoji od 1991 godine i čini 56% globalnog svetskog ESL tržišta. Kultura kompanije okrenuta je ka stalnim inovacijama i personalizaciji sistema ka potrebama klijenata. Ubrzanje svih in-store operacija i korisničkog iskustva je srž retail poslovanja.

Digitalne cene su već dugi niz godina na policama marketa razvijenih zemalja. Revolucija digitalizacije maloprodaje počinje sa inovativnom Pricer platformom, uvođenjem brze i pouzdane infrared optičke komunikacije.
Mogućnosti koje se pružaju potpuno menjaju pravila igre kako na strani Retail upravljanja, tako i na strani iskustva potrošača i dobavljača.
Predstavljamo vam rešenje dinamičkih promena cena, auto promene po akciji, click&collect, geolokaciji proizvoda, optičko praćenje stanja na rafovima, realno praćenje planograma, automatske samouslužne kase i brojne druge mogućnosti platforme.

Pricer ESL sistem uz prateći marketing koji ističe prednosti za krajnje korisnike, čini odskočnu dasku od konkurencije, nagli rast prodaje kroz veću posetu i dinamične cene, kao i fleksibilnost sistema u neizvesnoj budućnosti.

NetPlanet kao IT kompanija koja ima koja posluje od 2007. godine je prepoznata od strane Pricer-a kao pouzdan partner u realizaciji projekata implementacije sistema digitialnih etiketa koje vam mogu pomoći u poslovanju akda su u pitanju maloprodajni objekti, za potrebe industrije ili magacinskom poslovanju.