Iznajmljivanje desktop i prenosnih računara

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Iznajmljivanje radnih stanica je pogodno za firme koje imaju više od 20 zaposlenih. Iznajmljivanjem desktop ili notebook računara firme smanjuju ukupne troškove na izdvajanje sredstava u IT. Sve vreme trajanja ugovora, računari se nalaze pod garancijom i u cenu je uračunata kompletna podrška i održavanje računara. Samim tim kompanija koja želi da iznajmi računare može tačno isplanirati svoje troškove, jer dodatnih i skrivenih troškova nema.

Iznajmljivanje računara je takođe pogodno za sve privremene projekte koje vodi jedna firma i samo na određeni vremenski period su joj potrebni dodatni desktop ili prenosni računari. Za ovakve potrebe NetPlanet iznajmljuje refabrikovane Dell i HP radne stanice, koje mogu da zadovolje sve vrste kancelarijskih potreba, kao i zahtevne poslove kao što su grafički dizajn, video editing i rendering, projektovanje u AutoCad….

Iznajmljivanje laptopova je pogodno za duže i kraće službene puteve, konferencije, a možemo vam ponuditi prenosne računare svih poznatih proizvođača: Dell, Lenovo, HP, Fujitsu…


© 2018 NetPlanet. Sva prava zadržana.